0320 331373
zwanger

Aanmelden

Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je een eerste afspraak maken. Je hebt hier geen verwijzing van je huisarts voor nodig. De eerste afspraak vindt plaats rond de zevende week van je zwangerschap. Rond 7-8 weken kan er, indien gewenst ook een afspraak voor een vroege echo gemaakt worden bij echocentrum NOP.

Tijdens de weken van je zwangerschap, je bevalling en in je kraambed zullen wij je aanspreekpunt zijn. Ons werk is erop gericht jou en je partner te begeleiden tijdens deze spannende en leuke periode. Het doel van de controles is problemen, die zich eventueel voordoen, tijdig te ontdekken en je door te verwijzen naar de hulpverlener die jou het best kan helpen zoals een gynaecoloog, een kinderarts, huisarts of fysiotherapeut.

Je kunt ons dagelijks bereiken voor een eerste afspraak op het telefoonnummer: 0320-331373. Meld je je liever digitaal aan, dan kun je het inschrijfformulier hieronder invullen, dan bellen of mailen wij je binnen twee werkdagen terug om een eerste afspraak in te plannen.