0320 331373
Kraamzorg

Kraamzorg

De kraamverzorgster assisteert bij de bevalling en doet tijdens het kraambed de controles van moeder en kind. Zij is er gedurende acht dagen om je te helpen met de verzorging van je kind, je uitleg te geven over bijv. borst- of kunstvoeding en geeft praktische adviezen. Zij noteert alles in een zgn. “zorgdossier” en neemt contact met ons op bij bijzonderheden. Voor een goede zorg bij de bevalling en in het kraambed is een kraamverzorgster onmisbaar. Wanneer blijkt dat je meer zorg nodig hebt dan de standaard acht dagen, is het mogelijk dat we de kraamzorg verlengen tot de tiende dag.

Bel: 0320 745111 om je in te schrijven, of schijf je direct online in en klik HIER.


Alles onder 1 dak!

Vanaf het begin van de zwangerschap tot en met de kraamweek staan ‘t Kleine Wonder voor jullie klaar. Door de korte lijnen tussen de kraamverzorgenden en de verloskundigen leveren wij zorg op maat aan onze cliënten en kunnen we inspelen op ieders behoeften. De verloskundigen van ‘t Kleine wonder hebben Kraamzorg ‘t Kleine Wonder opgezet. Dit zorgt voor een intensieve uitwisseling van protocollen, kennis en kunde.

Zorg in de buurt
Onze kraamverzorgenden komen uit onze eigen regio. Zo zijn ze snel aanwezig tijdens de bevalling thuis of in het ziekenhuis. Tevens wordt er 24/7 zorg geleverd. Dus ook als je ‘s nachts uit het ziekenhuis komt, is er een kraamverzorgster die jullie kan ondersteunen.

Bel: 0320 745111 om je in te schrijven bij kraamzorg ’t Kleine Wonder, of schijf je direct online in en klik HIER.

Kraamzorg ’t Kleine Wonder
Tjalk 2418
8232 LV Lelystad
0320 745111
info@hetkleinewonderkraamzorg.nl