0320 331373
zwanger

Voorlichtingsavond

Informatieavond “Bevallen”

Wij organiseren regelmatig een voorlichtingsbijeenkomst “bevallen”.  Deze avond is bedoeld om jou en je partner te helpen bij een goede voorbereiding op de bevalling. Naarmate de bevalling dichterbij komt zal de behoefte aan informatie hierover toenemen. Goede informatie kan onzekerheden wegnemen en ervoor zorgen dat je deze bijzondere periode met vertrouwen tegemoet gaat.

Deze avond geeft inzicht in wat er allemaal bij een bevalling komt kijken: Wanneer is de bevalling echt begonnen, hoe gaat het bij een thuisbevalling, wat is er anders in het ziekenhuis, hoe om te gaan met bevallingspijn, wat is een kunstverlossing of keizersnede, wanneer wordt een bevalling ingeleid? En nog vele andere onderwerpen komen aan bod op deze avond.

Informatieavond “Borstvoeding”

Wil je weten hoe borstvoeding werkt? Hoe en hoe vaak je de baby aanlegt? Hoe je weet of de baby goed drinkt? Of hoe en wanneer je kunt gaan kolven?
Kom dan naar de voorlichtingsavond over borstvoeding zodat je antwoord krijgt op deze en andere vragen.
Omdat partners een belangrijke rol hebben rondom de voeding, zijn ze ook van harte uitgenodigd om de voorlichtingsavond bij te wonen! Natuurlijk is er op deze avond voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en krijg je praktische tips.

Wij raden je aan de voorlichtingsavonden te bezoeken tussen de 30ste en 34ste zwangerschapsweek.

Deelname van jou en je partner zijn natuurlijk gratis.
Graag aanmelden tijdens het spreekuur of via: info@hetkleinewonder.nl

Data/tijden
Nader te bepalen, tijdelijk niet mogelijk i.v.m. COVID-19

Bevallen:
Borstvoeding: