0320 331373

Waarneemsters en stagiaires

Waarneemsters

Als verloskundigenpraktijk zijn wij 365 dagen per jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar. Het lukt door vakanties, verlof en/of bijscholing niet altijd om dit met het vaste team te realiseren. Daarom wordt ons team afwisselend ondersteund door andere verloskundigen. Mochten er andere verloskundigen aanwezig zijn, word je hier altijd van op de hoogte gebracht.

Er zijn er 3 vaste verloskundigen waar ik mee samenwerk, Paulien Kolkman, Tandoejea Jehtoe en Lisa Lagarde.  Paulien, Tanoedjea en Lisa zijn ervaren verloskundigen en werken vanuit dezelfde visie als ik. Zij stellen zich alvast aan jullie voor!

Ik ben Paulien, 36 jaar en grotendeels opgegroeid in Lelystad. Hier woon ik nog steeds met mijn man en twee kinderen, Mika van 7 en Julian van 4. Als verloskundige vind ik het heel bijzonder om deel te mogen uitmaken van deze bijzondere fase in jullie leven. Ieder mens is uniek en ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk aan te sluiten op jullie wensen, zodat jullie terug kunnen kijken op een goede ervaring. Ik kijk er naar uit om kennis met jullie te maken en vind het ontzettend leuk om het team van ’t Kleine Wonder te komen versterken!

Mijn naam is Tanoedjea. Je zou het misschien niet zeggen, maar: Friesland is het ‘land’ waar ik geboren ben.
In oktober 2009 ben ik thuis bevallen en trotse moeder van mijn dochter. 
Vanaf januari 2019 versterk ik het team van Pamela als waarnemend verloskundige. Voor mij is dit een unieke kans om de verloskunde vanuit mijn eigen woonplaats te ervaren én te combineren met mijn gezinsleven en nevenactiviteiten. De afgelopen periode heb ik gewerkt in de regio Overijssel en heel wat trotse ouders mogen bijstaan bij de bevalling van hun kleine wonder.
Naast waarnemend verloskundige ben ik werkzaam als pedagogisch begeleider bij gezinshuis Bodhi Tree in Lelystad. Dit kleinschalig specialistisch gezinshuis biedt begeleiding en behandeling aan zeven kinderen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar. De combinatie van mijn werk als verloskundige én pedagogisch medewerker ligt in elkaars verlengde en biedt mij genoeg uitdaging en vooral positieve energie om met liefde en passie te mogen werken.
Door het werken met een transparante en positieve houding, wil ik jullie persoonlijke zorg en aandacht bieden. Het grootste compliment voor mij is wanneer jullie met een positief gevoel terugkijken op de begeleiding in deze bijzondere fase van jullie leven.

Ik hoop gauw met jullie kennis te mogen maken.

Mijn naam is Lisa en ik ben sinds maart 2019 vaste waarneemster bij ‘t Kleine Wonder!

Na een start aan de studie psychologie, wist ik al vrij snel dat mijn hart ergens anders lag. Het wonder van een nieuw leven fascineerde mij enorm en ik besloot vol goede moed te starten aan de opleiding tot verloskundige. Na het afronden van deze opleiding, ben ik enige tijd werkzaam geweest bij een verloskundigenpraktijk in de regio Rotterdam. Hier heb ik al behoorlijk wat ouders mogen bijstaan tijdens de meest bijzondere periode in hun leven. De persoonlijke aandacht aan ouders voor, tijdens en na de bevalling, geven mij enorm veel energie. De uitdaging in Lelystad geeft mij de kans om deze persoonlijke aandacht ook aan jullie en jullie kleine wonder te geven.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten en hoop jullie, net als Pamela, met veel vertrouwen te kunnen begeleiden.

 

Stagiaires

Wij vinden het belangrijk dat er op een hoog niveau nieuwe verloskundigen opgeleid worden. Verloskunde is een vak wat erg praktijkgericht is en waarbij je veel vaardigheden ‘in de praktijk’ moet leren. Afwisselend hebben wij daarom verloskundigen in opleiding in onze praktijk. Zij zijn altijd aan een (of meerdere) verloskundige(n) gekoppeld en kunnen aanwezig zijn bij je zwangerschapscontrole, bevalling en/of kraamvisite. Zwanger zijn en bevallen zijn bijzondere ervaringen. Het kan zijn dat je liever alleen de verloskundige ziet. Je kunt dit op elk moment aangeven. We zullen hier dan rekening mee houden.

van 1 december t/m 10 januari komt Dabrina bij ons stage lopen. Hieronder stelt zij zich aan jullie voor:

Beste aanstaande ouders,
Graag stel ik mijzelf even voor! Ik ben Sabrina Huyting, 22 jaar en opgegroeid in Alphen aan den Rijn. Ik ben een tweedejaars verloskunde student aan de Verloskunde Academie in Amsterdam.
Verloskunde is echt mijn passie. Bevallingen en het ouderschap zijn voor mij het mooiste en interessantste wat er bestaat.
Ik hoop veel te kunnen leren van de verloskundigen maar ook zeker van jullie!
De komende weken mag ik stagelopen in verloskundigenpraktijk ‘T kleine wonder. Jullie kunnen mij van bij controles, de bevalling of in het kraambed. Als u zich hier niet prettig bij voelt, kunt u dit natuurlijk aangeven bij de verloskundige of bij mij.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten in de praktijk!