0320 331373

Waarneemsters en stagiaires

Waarneemsters

Bij ziekte, vakantie of bij- en nascholing én vanaf 2019 een aantal dagen in de week, zijn er 2 vaste verloskundigen waar ik mee samenwerk, Tandoejea Jehtoe en Lisa Lagarde.  Tanoedjea en Lisa zijn ervaren verloskundigen en werken vanuit dezelfde visie als ik. Zij stellen zich alvast aan jullie voor!

Mijn naam is Tanoedjea. Je zou het misschien niet zeggen, maar: Friesland is het ‘land’ waar ik geboren ben.
In oktober 2009 ben ik thuis bevallen en trotse moeder van mijn dochter. 
Vanaf januari 2019 versterk ik het team van Pamela als waarnemend verloskundige. Voor mij is dit een unieke kans om de verloskunde vanuit mijn eigen woonplaats te ervaren én te combineren met mijn gezinsleven en nevenactiviteiten. De afgelopen periode heb ik gewerkt in de regio Overijssel en heel wat trotse ouders mogen bijstaan bij de bevalling van hun kleine wonder.
Naast waarnemend verloskundige ben ik werkzaam als pedagogisch begeleider bij gezinshuis Bodhi Tree in Lelystad. Dit kleinschalig specialistisch gezinshuis biedt begeleiding en behandeling aan zeven kinderen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar. De combinatie van mijn werk als verloskundige én pedagogisch medewerker ligt in elkaars verlengde en biedt mij genoeg uitdaging en vooral positieve energie om met liefde en passie te mogen werken.
Door het werken met een transparante en positieve houding, wil ik jullie persoonlijke zorg en aandacht bieden. Het grootste compliment voor mij is wanneer jullie met een positief gevoel terugkijken op de begeleiding in deze bijzondere fase van jullie leven.

Ik hoop gauw met jullie kennis te mogen maken.

Mijn naam is Lisa en ik ben sinds maart 2019 vaste waarneemster bij ‘t Kleine Wonder!

Na een start aan de studie psychologie, wist ik al vrij snel dat mijn hart ergens anders lag. Het wonder van een nieuw leven fascineerde mij enorm en ik besloot vol goede moed te starten aan de opleiding tot verloskundige. Na het afronden van deze opleiding, ben ik enige tijd werkzaam geweest bij een verloskundigenpraktijk in de regio Rotterdam. Hier heb ik al behoorlijk wat ouders mogen bijstaan tijdens de meest bijzondere periode in hun leven. De persoonlijke aandacht aan ouders voor, tijdens en na de bevalling, geven mij enorm veel energie. De uitdaging in Lelystad geeft mij de kans om deze persoonlijke aandacht ook aan jullie en jullie kleine wonder te geven.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten en hoop jullie, net als Pamela, met veel vertrouwen te kunnen begeleiden.


Stagiaires

Ik vind het super om mijn kennis en visie op verloskunde over te brengen aan andere verloskundigen (in opleiding). Ik hoop dan ook dat de studenten die bij ’t Kleine Wonder stage lopen een paar mooie bevallingen mogen zien en veel in deze weken kunnen leren.
Heb je liever niet dat er een student bij de controles of bij de bevalling aanwezig is, maar ben je wel rond deze tijd uitgerekend, of heb je dan een afspraak, laat het dan even weten.

Vanaf 3-6 t/m 7-7 loopt Maud stage bij ons. Hieronder stelt zij zich alvast even voor:

Mijn naam is Maud. Dit jaar ben ik gestart aan de Verloskunde Academie in Amsterdam en in het weekend ben ik te vinden in Harderwijk waar ik met veel plezier vis verkoop in een vishandel en rokerij. In de maanden maart en juni zal ik stage gaan lopen bij deze mooie praktijk.

Ik kijk er heel erg naar uit om jullie en jullie kleine wonder te ontmoeten tijdens het spreekuur, de bevalling en kraamvisites! Ook hoop ik veel te gaan leren, zien en meemaken tijdens deze stage.

Ik heb een grote passie en enthousiasme voor de verloskundige zorg. Verder ben ik erg gedreven om zoveel mogelijk kennis op te doen, om later de best mogelijke zorg te kunnen verlenen aan de zwangeren van de toekomst.