0320 331373

Waarneemsters en stagiaires

 

Waarneemster

Bij ziekte, vakantie of bij- en nascholing én vanaf 2019 een aantal dagen in de week, zijn er 2 vaste verloskundigen waar ik mee samenwerk, Sascha ten Napel en Tandoejea Jehtoe.  Sascha en Tanoedjea zijn ervaren verloskundigen en werken vanuit dezelfde visie als ik. Zij stellen zich alvast aan jullie voor!

 

Mijn naam is Tanoedjea. Je zou het misschien niet zeggen, maar: Friesland is het ‘land’ waar ik geboren ben.
In oktober 2009 ben ik thuis bevallen en trotse moeder van mijn dochter. 
Vanaf januari 2019 versterk ik het team van Pamela als waarnemend verloskundige. Voor mij is dit een unieke kans om de verloskunde vanuit mijn eigen woonplaats te ervaren én te combineren met mijn gezinsleven en nevenactiviteiten. De afgelopen periode heb ik gewerkt in de regio Overijssel en heel wat trotse ouders mogen bijstaan bij de bevalling van hun kleine wonder.
Naast waarnemend verloskundige ben ik werkzaam als pedagogisch begeleider bij gezinshuis Bodhi Tree in Lelystad. Dit kleinschalig specialistisch gezinshuis biedt begeleiding en behandeling aan zeven kinderen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar. De combinatie van mijn werk als verloskundige én pedagogisch medewerker ligt in elkaars verlengde en biedt mij genoeg uitdaging en vooral positieve energie om met liefde en passie te mogen werken.
Door het werken met een transparante en positieve houding, wil ik jullie persoonlijke zorg en aandacht bieden. Het grootste compliment voor mij is wanneer jullie met een positief gevoel terugkijken op de begeleiding in deze bijzondere fase van jullie leven.

Ik hoop gauw met jullie kennis te mogen maken.

 

Mijn naam is Sascha ten Napel – van der Werff en ik ben sinds mei 2018 als vaste waarneemster bij ’t Kleine Wonder.
Na het afronden van de studie Culturele Antropologie (sociaal wetenschapper) heb ik besloten het roer om te gooien. Ik wilde meer met mensen werken en de geboortezorg heeft mij altijd al gefascineerd. Zodoende heb ik voor verloskunde gekozen, een keus waar ik geen moment spijt van heb gehad! Het afgelopen jaar heb ik bij een grote verloskundigenpraktijk in Amsterdam gewerkt.
En nu de uitdaging in Lelystad, een mooie kans die Pamela mij biedt. De kleinschaligheid van ’t Kleine Wonder en de aandacht voor de cliënten is wat mij hierin echt aanspreekt. Ik hoop dat ik jullie, net als Pamela, met veel persoonlijke aandacht en vertrouwen mag begeleiden tijdens zwangerschap, bevalling en kraambed.

 

 

Stagiaires

Ik vind het super om mijn kennis en visie op verloskunde over te brengen aan andere verloskundigen (in opleiding). Ik hoop dan ook dat de studenten die bij ’t Kleine Wonder stage lopen een paar mooie bevallingen mogen zien en veel in deze weken kunnen leren.
Heb je liever niet dat er een student bij de controles of bij de bevalling aanwezig is, maar ben je wel rond januari uitgerekend, of heb je dan een afspraak, laat het dan even weten.

 

Mijn naam is Femke en ik ben 2e-jaars-verloskundestudent aan de Academie Verloskunde in Amsterdam. Van 21-01-2019 t/m 15-02-2019 mag ik hier, bij Verloskundigenpraktijk ’t Kleine wonder, stage komen lopen.
Ik heb er heel veel zin in en hoop veel te kunnen zien, doen en leren! Je kan me tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en kraamvisites. Ik hoop op een leerzame en leuke tijd en kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!