0320 331373

Waarneemsters en stagiaires

Waarneemsters

Als verloskundigenpraktijk zijn wij 365 dagen per jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar. Het lukt door vakanties, verlof en/of bijscholing niet altijd om dit met het vaste team te realiseren. Daarom wordt ons team mogelijk een keer ondersteund door andere verloskundigen. Mochten er andere verloskundigen aanwezig zijn, word je hier altijd van op de hoogte gebracht.

Er zijn 3 vaste verloskundigen binnen ’t Kleine Wonder; Paulien Kolkman, Tandoejea Jehtoe en Stepahnie Keteldijk.  Paulien, Tanoedjea en Stephanie zijn ervaren verloskundigen en we werken allemaal vanuit dezelfde visie. Zij stellen zich alvast aan jullie voor!

Ik ben Paulien, 36 jaar en grotendeels opgegroeid in Lelystad. Hier woon ik nog steeds met mijn man en twee kinderen, Mika van 7 en Julian van 4. Als verloskundige vind ik het heel bijzonder om deel te mogen uitmaken van deze bijzondere fase in jullie leven. Ieder mens is uniek en ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk aan te sluiten op jullie wensen, zodat jullie terug kunnen kijken op een goede ervaring. Ik kijk er naar uit om kennis met jullie te maken en vind het ontzettend leuk om het team van ’t Kleine Wonder te komen versterken!
(BIG:99926204703)

Mijn naam is Tanoedjea. Je zou het misschien niet zeggen, maar: Friesland is het ‘land’ waar ik geboren ben.
In oktober 2009 ben ik thuis bevallen en trotse moeder van mijn dochter. 
Vanaf januari 2019 versterk ik het team van Pamela als waarnemend verloskundige. Voor mij is dit een unieke kans om de verloskunde vanuit mijn eigen woonplaats te ervaren én te combineren met mijn gezinsleven en nevenactiviteiten. De afgelopen periode heb ik gewerkt in de regio Overijssel en heel wat trotse ouders mogen bijstaan bij de bevalling van hun kleine wonder.
Naast waarnemend verloskundige ben ik werkzaam als pedagogisch begeleider bij gezinshuis Bodhi Tree in Lelystad. Dit kleinschalig specialistisch gezinshuis biedt begeleiding en behandeling aan zeven kinderen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar. De combinatie van mijn werk als verloskundige én pedagogisch medewerker ligt in elkaars verlengde en biedt mij genoeg uitdaging en vooral positieve energie om met liefde en passie te mogen werken.
Door het werken met een transparante en positieve houding, wil ik jullie persoonlijke zorg en aandacht bieden. Het grootste compliment voor mij is wanneer jullie met een positief gevoel terugkijken op de begeleiding in deze bijzondere fase van jullie leven.

Ik hoop gauw met jullie kennis te mogen maken.
(BIG:19924366703)

Ik ben Stephanie en ben geboren op Aruba, woon al sinds 2002 in Nederland. Sinds mijn afstuderen in 2014 ben ik werkzaam geweest in een praktijk in Apeldoorn. Maar vanaf januari zullen jullie mij vaker tegen gaan komen bij ’t Kleine Wonder. Na 5 jaar wilde ik eens kijken wat er verder in het land aanwezig was.

Verloskunde is een bijzonder beroep, na mij verdiept te hebben in wat de verloskunde inhield, wist ik gelijk dat dit het beroep was voor mij. Ik voel me altijd bevoorrecht om deel uit te maken van zo’n bijzondere reis, waarbij ik informatie, hulp en aanmoediging kan geven aan vrouwen en hun partners op weg naar een nieuwe levensfase.
(BIG:

,

,,,

,

,

Stagiaires
Wij vinden het belangrijk dat er op een hoog niveau nieuwe verloskundigen opgeleid worden. Verloskunde is een vak wat erg praktijkgericht is en waarbij je veel vaardigheden ‘in de praktijk’ moet leren. Afwisselend hebben wij daarom verloskundigen in opleiding in onze praktijk. Zij zijn altijd aan een (of meerdere) verloskundige(n) gekoppeld en kunnen aanwezig zijn bij je zwangerschapscontrole, bevalling en/of kraamvisite. Zwanger zijn en bevallen zijn bijzondere ervaringen. Het kan zijn dat je liever alleen de verloskundige ziet. Je kunt dit op elk moment aangeven. We zullen hier dan rekening mee houden.

van 9-20 maart komt Myrthe bij ons stage lopen. Hieronder stelt zij zich aan jullie voor:

Dag allemaal,
Mijn naam is Myrthe Vonk, ik ben 21 jaar oud en woon in Apeldoorn. Ik ben verloskunde student in Amsterdam en in maart en juni mag ik stage lopen in verloskundigenpraktijk ´t Kleine wonder.
Van jongs af aan heb ik altijd al verloskundige willen worden en ben heel blij dat ik nu aan de opleiding studeer.
In augustus ben ik begonnen met de opleiding. Je kunt mij samen met de verloskundige tegenkomen bij spreekuren en tijdens diensten.
Mocht je liever met de verloskundige alleen willen spreken, geef dit dan gerust aan.
Hopelijk zien we elkaar snel!