0320 331373

Waarneemsters en stagiaires

Waarneemsters

Waarneemsters ’t Kleine Wonder

Als verloskundigenpraktijk zijn wij 365 dagen per jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar. Het lukt door vakanties, verlof en/of bijscholing niet altijd om dit met het vaste team te realiseren. Daarom wordt ons team mogelijk een keer ondersteund door andere verloskundigen. Mochten er andere verloskundigen aanwezig zijn, word je hier altijd van op de hoogte gebracht.

Ilona
Beste zwangeren en partners,

Waarneemster Ilona

Ik ben Ilona en ik kom het team van ’t kleine wonder versterken. Hiervoor heb ik een aantal jaar in een praktijk in Hoofddorp en Dronten gewerkt. In deze tijd heb ik veel prachtige geboortes mee mogen maken en ik geniet nog steeds elke dag ontzettend van het mooie beroep dat ik heb gekozen. Als waarneemster snap ik goed hoe belangrijk het is om een vertrouwd gevoel te hebben bij je verloskundige en ik doe mijn best om iedereen op spreekuur te leren kennen. Mocht je bijna uitgerekend zijn en mij nog niet gezien hebben, is het altijd mogelijk om een afspraak te plannen.

Ik kijk er erg naar uit om in Lelystad aan de slag te gaan en hoop dat ik jullie snel tegen kom!

Groetjes Ilona

Stagiaires bij ’t Kleine Wonder

Wij vinden het belangrijk dat er op een hoog niveau nieuwe verloskundigen opgeleid worden. Verloskunde is een vak wat erg praktijkgericht is en waarbij je veel vaardigheden ‘in de praktijk’ moet leren. Afwisselend hebben wij daarom verloskundigen in opleiding in onze praktijk. Zij zijn altijd aan een (of meerdere) verloskundige(n) gekoppeld en kunnen aanwezig zijn bij je zwangerschapscontrole, bevalling en/of kraamvisite. Zwanger zijn en bevallen zijn bijzondere ervaringen. Het kan zijn dat je liever alleen de verloskundige ziet. Je kunt dit op elk moment aangeven. We zullen hier dan rekening mee houden.