0320 331373

Waarneemsters en stagiaires

 

Waarneemster

Bij ziekte, vakantie of bij- en nascholing én vanaf 2018 een aantal dagen in de week, is er een vaste verloskundige die mij vervangt, Sascha ten Napel.  Sascha is een ervaren verloskundige en werkt vanuit dezelfde visie als ik. Zij stelt zich alvast aan jullie voor!

Mijn naam is Sascha ten Napel – van der Werff en ik begin in mei 2018 als vaste waarneemster bij ’t Kleine Wonder.
Na het afronden van de studie Culturele Antropologie (sociaal wetenschapper) heb ik besloten het roer om te gooien. Ik wilde meer met mensen werken en de geboortezorg heeft mij altijd al gefascineerd. Zodoende heb ik voor verloskunde gekozen, een keus waar ik geen moment spijt van heb gehad! Het afgelopen jaar heb ik bij een grote verloskundigenpraktijk in Amsterdam gewerkt. En nu ga ik de uitdaging aan in Lelystad, een mooie kans die Pamela mij biedt. De kleinschaligheid van ’t Kleine Wonder en de aandacht voor de cliënten is wat mij hierin echt aanspreekt. Ik hoop dat ik jullie, net als Pamela, met veel persoonlijke aandacht en vertrouwen mag begeleiden tijdens zwangerschap, bevalling en kraambed.

 

 

Stagiaires

Mijn naam is Femke en ik ben 2e-jaars-verloskundestudent aan de Academie Verloskunde in Amsterdam.
Van 3-12-2018 t/m 21-12-2018 en van 21-01-2019 t/m 15-02-2019 mag ik hier, bij Verloskundigenpraktijk ’t Kleine wonder, stage komen lopen.
Ik heb er heel veel zin in en hoop veel te kunnen zien, doen en leren! Je kan me tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en kraamvisites. Ik hoop op een leerzame en leuke tijd en kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Ik ben enthousiast, ik vind het super om mijn kennis en visie op verloskunde over te brengen aan andere verloskundigen (in opleiding). Ik hoop dan ook dat ze een paar mooie bevallingen mag zien en veel in deze weken kan leren.
Heb je liever niet dat er een student bij de controles of bij de bevalling aanwezig is, maar ben je wel rond december of januari uitgerekend, of heb je dan een afspraak, laat het dan even weten.