0320 331373
het kleine wonder

Wie ben ik

Mijn naam is Pamela Brouwer-Beer,  geboren en getogen in Lelystad. Vanaf jongs af aan heb ik verloskundige willen worden. Gelukkig bleek de opleiding minstens zo leuk als altijd gehoopt! In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie Amsterdam en werk sindsdien in Lelystad. Na 5 jaar gewerkt en geleerd te hebben als waarnemend verloskundige heb ik besloten een eigen praktijk te starten.

In september 2014 werd onze dochter Alana geboren en heb ik zelf voor het eerst mogen ervaren hoe het is om zwanger te zijn. In maart 2016 mocht ik onze zoon Otis op de wereld zetten. Beide bevallingen waren voor mij een intense en bijzondere ervaring, waar ik positief op terugkijk. Het moederschap, waar ik nu van geniet, is geweldig en dit alles neem ik mee in het dagelijkse werk.

Nu heb ik lieve collega’s binnen de verloskunde, fijne cliënten, een mooie woning vlakbij de praktijk en de mogelijkheid om naast het werk, van mijn mooie gezin te genieten. Met recht kan ik zeggen dat een droom uitgekomen is!

Ik kijk er naar uit om jullie te ontvangen in de praktijk en jullie te begeleiden bij deze unieke gebeurtenis!

(BIG:29915927103)

wie ben ik, wie ben ik