0320 331373
het kleine wonder

Wie zijn wij

Pamela; oprichtster ’t Kleine WonderPamela Brouwer-Beer

Mijn naam is Pamela Brouwer-Beer,  geboren en getogen in Lelystad. Vanaf jongs af aan heb ik verloskundige willen worden. Gelukkig bleek de opleiding minstens zo leuk als altijd gehoopt! In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie Amsterdam en werk sindsdien in Lelystad. Na 5 jaar gewerkt en geleerd te hebben als waarnemend verloskundige heb ik besloten een eigen praktijk te starten.

In september 2014 werd onze dochter Alana geboren en heb ik zelf voor het eerst mogen ervaren hoe het is om zwanger te zijn. In maart 2016 mocht ik onze zoon Otis op de wereld zetten. Beide bevallingen waren voor mij een intense en bijzondere ervaring, waar ik positief op terugkijk. Het moederschap, waar ik nu van geniet, is geweldig en dit alles neem ik mee in het dagelijkse werk.

Nu heb ik lieve collega’s binnen de verloskunde, fijne cliënten, een mooie woning vlakbij de praktijk en de mogelijkheid om naast het werk, van mijn mooie gezin te genieten. Met recht kan ik zeggen dat een droom uitgekomen is!

Ik kijk er naar uit om jullie te ontvangen in de praktijk en jullie te begeleiden bij deze unieke gebeurtenis!
(BIG:29915927103)

Het team van ’t Kleine Wonder

Naast Pamela zijn er 3 vaste verloskundigen binnen ’t Kleine Wonder; Paulien Kolkman, Tandoejea Jehtoe en Stephanie Keteldijk. Paulien, Tanoedjea en Stephanie zijn ervaren verloskundigen en we werken allemaal vanuit dezelfde visie. Zij stellen zich alvast aan jullie voor!

Paulien – verloskundige

Ik ben Paulien, 36 jaar en grotendeels opgegroeid in Lelystad. Hier woon ik nog steeds met mijn man en twee kinderen, Mika van 7 en Julian van 4. Als verloskundige vind ik het heel bijzonder om deel te mogen uitmaken van deze bijzondere fase in jullie leven. Ieder mens is uniek en ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk aan te sluiten op jullie wensen, zodat jullie terug kunnen kijken op een goede ervaring. Ik kijk er naar uit om kennis met jullie te maken en vind het ontzettend leuk om het team van ’t Kleine Wonder te komen versterken!
(BIG:99926204703)

Tanoedjea – verloskundige

Mijn naam is Tanoedjea. Je zou het misschien niet zeggen, maar: Friesland is het ‘land’ waar ik geboren ben. In oktober 2009 ben ik thuis bevallen en trotse moeder van mijn dochter. 
Vanaf januari 2019 versterk ik het team van Pamela. Voor mij is dit een unieke kans om de verloskunde vanuit mijn eigen woonplaats te ervaren én te combineren met mijn gezinsleven en nevenactiviteiten. De afgelopen periode heb ik gewerkt in de regio Overijssel en heel wat trotse ouders mogen bijstaan bij de bevalling van hun kleine wonder.
Naast verloskundige ben ik werkzaam als pedagogisch begeleider bij gezinshuis Bodhi Tree in Lelystad. Dit kleinschalig specialistisch gezinshuis biedt begeleiding en behandeling aan zeven kinderen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar. De combinatie van mijn werk als verloskundige én pedagogisch medewerker ligt in elkaars verlengde en biedt mij genoeg uitdaging en vooral positieve energie om met liefde en passie te mogen werken.
Door het werken met een transparante en positieve houding, wil ik jullie persoonlijke zorg en aandacht bieden. Het grootste compliment voor mij is wanneer jullie met een positief gevoel terugkijken op de begeleiding in deze bijzondere fase van jullie leven.

Ik hoop gauw met jullie kennis te mogen maken.
(BIG:19924366703)

Stephanie – verloskundige

Ik ben Stephanie en ben geboren op Aruba, woon al sinds 2002 in Nederland. Sinds mijn afstuderen in 2014 ben ik werkzaam geweest in een praktijk in Apeldoorn. Maar vanaf januari zullen jullie mij vaker tegen gaan komen bij ’t Kleine Wonder. Na 5 jaar wilde ik eens kijken wat er verder in het land aanwezig was. Verloskunde is een bijzonder beroep, na mij verdiept te hebben in wat de verloskunde inhield, wist ik gelijk dat dit het beroep was voor mij. Ik voel me altijd bevoorrecht om deel uit te maken van zo’n bijzondere reis, waarbij ik informatie, hulp en aanmoediging kan geven aan vrouwen en hun partners op weg naar een nieuwe levensfase.
(BIG: 69918961903)

,

 

Lyndsay – assistenteLyndsay assistent

Hoi ik ben Lyndsay, 34 jaar en moeder van 2 meisjes van 9 en 5 jaar. Ik hou er enorm van om met mijn meiden erop uit te gaan, wandelen, fietsen, vooral parken bezoeken en reizen. Ik ben van Indische afkomst en mijn toekomstplan is om samen met de meiden de wereld te ontdekken beginnende bij Indonesië! Sinds december 2019 ben ik de assistente van ’t Kleine Wonder! Ik ben enorm trots dat ik deel uit mag maken van dit geweldige team van verloskundigen! Voor alle inschrijvingen, afspraken en niet medische vragen mogen jullie keuze 2 in toetsen, dit zal ik met veel plezier beantwoorden. Tot horens!

,,